Womentor är en del av Womentor är en del av IT&T

IT-företaget CGI satsar på jämställdhet

Tidningen Kollega uppmärksammar CGI’s arbete med jämställdhetsfrågan. Extra glada är vi förstås att vårt förändringsprogram Womentor lyfts av tidigare adepten Helena Bylander, Director Consulting Services, på CGI.

Ur Kollega:

Ett sätt att locka kvinnor till chefsroller och stärka dem i deras ledarskap är nätverket Womentor. Där möts mentorer och adepter under ett års tid för att utbyta erfarenheter. En av adepterna är Helena Bylander, mellanchef på CGI:s kontor i Malmö.

– Programmet har varit väldigt givande och har fått mig att reflektera över mitt eget ledarskap och vart jag vill. Min mentor har också varit bra på att utmana mina föreställningar, berättar hon för tidningen.

Läs reportaget i sin helhet på kollega.se.